Ik ben Tineke van den Heuvel en wat dan volgt is meestal een opsomming van titels die je in je leven draagt. Zoals vrouw van, hondenbaasje, vriendin, dochter, tante, verloskundige, moeder enzovoorts. Maar dat bepaalt niet wie ik ben, ze bepalen wel hoe mijn leven er uit ziet. Ik ben mild, creatief, geduldig, talig, ontvangend. Maar ik ben ook nuchter, sterk en duidelijk. Deze kwaliteiten wil ik graag inzetten in de coaching die ik bied. Authentiek mijzelf inzetten, is iets waar ik hard aan werk en wat ik ook erg belangrijk vind.

Als verloskundige kom ik dichtbij. Dichterbij kan haast niet. Ik begeleid vrouwen en hun gezinnen in processen die eeuwenoude geheimen bewaren. Het is voor mij, na honderden transformaties van vrouw naar moeder, nog altijd even fascinerend.

Wat wij denken, voelen, zeggen en doen wordt door een groot deel aangestuurd door onze normen, definities en overtuigingen. Een zwangerschap en het ouderschap zijn life-events waarin je daarmee automatisch wordt geconfronteerd. Dat is ook fascinerend!

Soms betekent die confrontatie verwarring en onzekerheid en heeft dat zijn weerslag op hoe je je zwangerschap en het ouderschap ervaart en uitvoert. Mijn coaching betekent dat ik een proces faciliteer waarin ik je vragen stel om tot een zelfgekozen doel te komen en daarmee aan de slag te gaan.

Tineke van den Heuvel
coach, daarnaast ook actief als verloskundige
BIG-geregistreerd.
BIG-nummer: 9065717003